StoryEditorOCM
ĐiradaJOŠ VEČERAS

Prekrasne fotografije Zadar Sunset festivala obilaze regiju i Europu: Joris Voorn i Flashmob rasplesali publiku

Piše Zadarski.hr
2. kolovoza 2023. - 18:59

Prekrasne fotografije Zadar Sunset festivala obilaze regiju i Europu. Ovaj sada već etablirani festival pokazao je još jednom koliko su ovakva događanja važna za samu promociju lokacije. I drugog dana Festivala sama lokacija bila je ispunjena do posljednjeg mjesta. Produkcijski elementi kao i izvrsna svirka stvorili su vrhunsku atmosferu koja će se ponoviti i večeras.

Ljubitelja elektronske glazbe uživali su u prekrasnim ritmovima nizozemske super zvijezde Jorisa Voorna i francuskog DJ-a Flashmoba. Atmosferu su zagrijali Funky V i domaći zadarski DJ Aldo Morro.

Afterparty se nastavio iza 1 sat poslije ponoći u poznatom klubu Opera Club Zadar gdje su posjetitelji mogli uživati u izvedbama Armanda te domaćih DJ-eva Pabla Pande i Yakke.

Posljednjeg dana Festivala, o kojem će se još dugo pričati, nastupit će svjetske  DJ legende - Mark Knight i Roger Sanchez. Prije njih publiku rasplesat će Ivan Mastermix te Alvize b2b Groove Masters. Program je večeras počeo u 18 sati i traje do 01 sati. I posljednjeg dana Festivala službeni after party jer u klubu Opera.

04. svibanj 2024 02:32