StoryEditorOCM
ĐiradaTURISTIČKE EDUKACIJE

Poziv za uključenje u integralno upravljanje kvalitetom: besplatno dobijete marketing analizu o poslovanju objekta, individualni izvještaj kvalitete...

Piše TZ ZD
11. studenog 2022. - 09:06

Pozivaju se svi dionici u turizmu za uključenje u integralno upravljanje kvalitetom - IQM Destination ZADAR. 

Sudjelovanje u projektu je besplatno, jer je financiran sredstvima Turističke zajednice grada Zadra, a benefiti uključenja svakog dionika su sljedeći:

  •  marketing analiza o poslovanju objekta
  •  individualni izvještaj kvalitete za svoju uslugu/objekt na osnovi online reputacije
  •  informacija o odnosu vlastite kvalitete s destinacijskom kvalitetom

Po završetku javnog poziva, organizirat će se edukacije te raspravljati o aktualnim turističkim temama (omogućen je besplatan individualni pristup poboljšanja i analize usluga objekata od strane IQM projektnog tima).

Svaki uključeni dionik koji ima kvalitetu iznad 80/100 dobit će certifikat kvalitete, izvrsnost u turizmu od Turističke zajednica grada Zadra na godišnjoj razini.

Stoga, još jednom  pozivamo sve zainteresirane dionike  (hotele, kampove, ugostiteljske objekte, privatne iznajmljivače, turističke agencije, OPG-ove, udruge i dr.) da se prijave za sudjelovanje u projektu ispunjavanjem Pristupnice na linku: PRISTUPNICA - IQM Destination ZADAR

Pristupnica je jednostavna i sažeta, obuhvaća nekoliko bitnih informacija, a uključenjem u projekt zajednički pristupamo podizanju kvalitete Vašeg objekta, a time i destinacije Zadar.

Javni poziv otvoren je do 1. prosinca 2022. godine.

16. lipanj 2024 21:37