StoryEditorOCM

Na večernjoj sceni u četvrtak ‘Krleža talent show‘: Laži, intrige, cinična podbadanja, ljubavni ispadi, tučnjave, obiteljske tajne...

Piše Zadarski.hr
24. travnja 2023. - 19:57

U sklopu programa Večernje scene Kazališta lutaka Zadar, u četvrtak, 27 travnja u 20 sati, u Kazalištu gostuje predstava "Krleža talent show" kazališta Mali teatar iz Zagreba.

Predstava je premijerno izvedena u studenom 2022. u zagrebačkom kazalištu KNAP, a donosi satiričan tekst u krležijanskom duhu.

Laži, intrige, cinična podbadanja, ljubavni ispadi, tučnjave, obiteljske tajne, sve su to sastojci omiljenih reality talent showova. Mnogi obožavaju gledati tuđe živote koji su gori od njihovih. Što se nalazi iza površnog pogleda na tuđe živote? Tko će zavoljeti Krležine likove, a tko zamrziti Krleža Talent Show?

image

Krleža talent show

Ustupio KLZ

Filip Latinovitz, Barunica Castelli-Glembay, student Vidović, Janez i Anka, Leda i Aurel, Leone Glembay, Krešimir Horvat i Laura Lenbach svoj će talent za tragediju pokazati u trima eliminacijskim igrama.

U predstavi igraju Mada Peršić, Damjan Simić i Igor Baksa, tekst i režiju potpisuje Igor Baksa, scenografiju Marta Crnobrnja, a glazbu Luka Tralić - Shot.

image

Krleža talent show

Plakat predstave
image

Krleža talent show

Ustupio KLZ
image

Krleža talent show

Ustupio KLZ
24. travanj 2024 14:35