StoryEditorOCM
ĐiradaAUTOMODELARSKI KLUB

Na igralištu Strukovne škole Vice Vlatkovića: druga utrka prvenstva Hrvatske u vožnji automodela na daljinsko upravljanje

Piše A. V. Š.
19. rujna 2024. - 11:14

Automodelarski klub Zadar organizira drugu utrku prvenstva Hrvatske u vožnji automodela na daljinsko upravljanje 1/8 GT electro, na igralištu Strukovne škole Vice Vlatkovića.

U subotu 21. ruina 2024. s početkom od 10 sati natjecatelji će imati priliku za slobodne treninge svojih automodela. U nedjelju, 22. rujna 2024. održat će se utrka s početkom od 10 sati. Finalna utrka u A i B kategoriji započet će u 14 sati.

Prvenstvo RH organizira Automodelarski klub Zadar uz podršku Strukovne škole Vice Vlatkovića. Sudjelovat će natjecatelji iz različitih automodelarskih klubova RH te ove godine dolaze tri natjecatelja iz Slovenije.

– Ovim događajem želimo pružiti priliku djeci, mladima te posebice zaljubljenicima u automodelarstvo u razvijanju vještina, pozitivnog natjecateljskog duha te psihomotornog razvoja osobe. Sudjelovanjem natjecatelja različitih područja Hrvatske i šire nastojat ćemo doprinijeti kulturološkom razvoju lokalne zajednice, poručuje predsjednik kluba Ante Radonić

19. rujan 2024 11:14