StoryEditorOCM
ĐiradaZRMANJA ADVENTURES

Jedan od najiščekivanijih događaja za ljubitelje aktivnosti na otvorenom održat će se u Obrovcu

Piše Zadarski.hr
13. lipnja 2023. - 14:38

U organizaciji Riva Rafting Centra i Grada Obrovca, Zrmanja adventures festival će se održati od 24. do 29. srpnja u Obrovcu.

PROGRAM:

• Vaterpolo (24.7.-29.7.)

• Stand up paddle (26.7.)

• Gradski trail (27.7)

• Kayak (28.7.)

Zrmanja Adventures Festival vraća se kako bi oduševio zaljubljenike u prirodu posljednjeg tjedna srpnja. Zrmanja Adventure Festival, jedan od najiščekivanijih događaja za ljubitelje aktivnosti na otvorenom, održat će se u Obrovcu tijekom posljednjeg tjedna srpnja. Festival ove godine donosi program pun akcije s uzbudljivim vodenim i kopnenim disciplinama, uključujući vaterpolo, kajak, SUP (stand up paddle) i gradski trail. S predivnom prirodom, Zrmanja Adventure Festival postao je vrhunsko odredište za avanturiste iz cijelog svijeta. Festival pruža jedinstvenu priliku sudionicima da se uključe u uzbudljive sportove i istovremeno uživaju u ljepotama rijeke Zrmanje i okolice.

• Vaterpolo, popularan vodeni sport, prikazat će snagu, vještinu i timski rad suprotstavljenih ekipa. Gledatelji mogu očekivati intenzivne utakmice ispunjene uzbuđenjem i impresivnim prikazima sportske izvedbe.

• Ljubitelji kajaka imat će priliku startati utrku u novigradskom moru, te nakon veslanja u moru nastavljaju avanturu u kanjonu rijeke Zrmanje uzvodno sve do Obrovca. Sudionici će pokazati svoje veslačke vještine agilnost i preciznost na moru i vodi.Kajak utrka “Dva mosta” starta na Masleničkom mostu a završava na obrovačkom mostu.

• Za one koji traže drugačije iskustvo na vodi, SUP (stand up paddle) nudi jedinstvenu kombinaciju zen-a i avanture. Posjetitelji festivala mogu uživati u predivnom okruženju. SUP utrka “Malog princa” starta na Jankovića buku sa ciljem u Obrovcu.

• Festival također nudi mogućnost sudjelovanja u kopnenim avanturama putem kratkog gradskog traila. Ovaj jedinstveni trkački događaj vodit će sudionike kroz nepredvidljiv teren, pružajući test izdržljivosti i priliku za povezivanje s prirodom na nezaboravan način.

Osim uzbudljivih aktivnosti, Zrmanja Adventure Festival će pružiti živahnu atmosferu s hranom, glazbom i raznim drugim zabavnim sadržajima. Posjetitelji mogu uživati u lokalnoj kuhinji, uroniti u vibru festivala i stvoriti trajne uspomene s obitelji i prijateljima.

Bez obzira jeste li iskusni sportaš ili znatiželjni početnik, Zrmanja Adventure Festival nudi nešto za svakoga. To je događaj koji spaja prirodu, sport i osjećaj zajedništva, čineći ga nezaobilaznim iskustvom za ljubitelje avanture svih dobnih skupina.

03. svibanj 2024 19:33