StoryEditorOCM
ĐiradaAKCIJA ZA BLAGDANE

Dođite na Humanitarni božićni bal Lions kluba Zadar i pomognite Udruzi za autizam

Piše Zadarski.hr
7. prosinca 2023. - 19:34

Lions klub Zadar i ove godine priređuje Humanitarni božićni bal koji će se održati u petak, 8. porosinca 2023. u Restoranu Kornat, Liburnska obala 6. Sredstva koja će se tom prigodom prikupiti namijenjena su zadarskoj Udruzi za autizam.

Lions klub Zadar već 25 godina organizira brojne humanitarne akcije i pomaže kad god i gdje god može, kako u svojoj lokalnoj zajednici, tako i diljem svijeta djelujući kao dio najveće svjetske  humanitarne organizacije.

Ovom prigodom žele pomoći Udruzi za autizam u kojoj je više od 200 članova, među njima i njih stotinjak s teškoćama u razvoju.  Broj štićenika je u stalnom porastu pa je udruga nedavno od Grada dobila novi prostor kojega treba urediti i opremiti. U tome trebaju pomoć koju bismo im zajedno mogli pružiti.

Lions klub Zadar poziva da im se u toj akciji pridružite, ili svojim dolsakom na Bal na kojega možete dovesti i svoje prijatelje, ili donacijom lutrijskog zgoditka, ili uplatom na posebno otvoren račun u OTP banci: HR 6024070001500021232  BIC OTPHR2X.

image

Pozivnica na Božićni bal u organizaciji Lions kluba Zadar

Pozivnica/Slobodna Dalmacija
01. lipanj 2024 21:16