StoryEditorOCM
SvijetPRONAĐENO TIJELO

Tužan kraj potrage za tinejdžerom, nestao je na festivalu: ‘Ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo mom predivnom dječaku‘

Piše Vijesti SD
16. srpnja 2024. - 16:44

Španjolski spasioci su u ponedjeljak na Tenerifima pronašli tijelo za koje je potvrđeno da pripada 19-godišnjem nestalom tinejdžeru iz Lancashirea. 

"Izvršena je pozitivna identifikacija i imamo više podataka: testovi otisaka prstiju pokazuju da tijelo pripada Jayu Slateru te da je smrt uzrokovana traumom, odnosno padom u stjenovitom području", rekli su iz Vrhovnog suda Kanarskih otoka.

Ozljede sugeriraju da je uzrok smrti slučajan pad, ali će rezultati službene istrage o smrti potrajati duže vremena, piše Guardian, a prenosi Dnevnik.hr.

"Ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo mom predivnom dječaku. Srca su nam slomljena", rekla je majka preminulog tinejdžera, Debbie Duncan.

Slater je nestao nakon što je prisustvovao glazbenom festivalu NRG na otoku prije četiri tjedna i posljednji put je viđen kako hoda sam u udaljenom području na sjeveru otoka, u blizini sela Masca.

Napustio je festival i otišao s dvojicom muškaraca u njihov Airbnb, otprilike 11 sati hoda od mjesta gdje je boravio.

Slater je nazvao prijateljicu Lucy Law ujutro 17. lipnja, koja je također prisustvovala festivalu, rekavši da je izgubljen, žedan i da mu je baterija na mobitelu na 1%.

Law, vjerojatno posljednja osoba koja je razgovarala sa Slaterom, napisala je na svom Instagram profilu: "Iskreno, nemam riječi. Uvijek najsretnija i najveselija osoba u prostoriji, bio si jedinstven Jay i nedostajat ćeš nam više nego što možeš zamisliti", prenosi Dnevnik.hr.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. rujan 2024 04:28