StoryEditorOCM
Svijetmoskva imamo problem

Drama u avionu zbog turbulencija; Poruka putnicima: ‘Zaboravite sigurnosne pojaseve, lezite na pod!‘

Piše vijesti sd
28. studenog 2023. - 13:00

Zrakoplov Boeing 777 ruskog avioprijevoznik Aeroflota iskusio je snažnu turbulenciju dok je u subotu, 25. studenog, na putu iz Petropavlovska Kamčatskog za Moskvu prelijetao sjeverni dio Urala, javlja BNN, prenosi Jutarnji list.

Više stotina putnika koji su bili u zrakoplovu uhvatila je panika, a jedna je žena zadobila lakšu ozljedu glave dok se usred turbulencije pokušavala vratiti na svoje mjesto nakon boravka u toaletu.

Na društvenim su mrežama objavljene videosnimke koje su putnici načinili tijekom turbulencije, a na njima se može vidjeti da su se mnogi rukama primili za sjedalice ispred njih.

BNN piše da je putnicima prvo rečeno da zbog turbulencije trebaju stegnuti svoje sigurnosne pojaseve, a kasnije im je rečeno da legnu na pod zrakoplova.

Žena zvana Ljubov rekla je ruskim novinama Izvestia da se panika koju je turbulencija prouzročila brzo proširila među putnicima.

Među putnicima na tom letu bio je i ministar zdravstva Kamčatske oblasti Aleksandar Gaškov. Kako tvrdi BNN, ministar je odmah priskočio u pomoć spomenutoj ozlijeđenoj ženi. Nakon što je zrakoplov sletio u Moskvu, ona je prebačena u bolnicu kako bi se definirale njezine ozljede.

image

U putničkome prostoru odvijala se prava drama
 

Screenshot Twitter
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 03:56