StoryEditorOCM
Regijaistraga koja traje

Zaplijenili mu automobil prije dva mjeseca, a tek sada u njemu pronašli 11 kg droge? Evo gdje je zapelo s pretresom

Piše vijesti sd
25. lipnja 2024. - 19:29

Policijski službenici Uprave za organizirani i teški kriminalitet Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske su u nastavku operativne akcije "Roma" i na osnovi Naredbe Osnovnog suda Doboj, sve pod nadzorom Okružnog javnog tužiteljstva Doboj, danas izvršili pretres putničkog automobila marke "Peugeot" koji je oduzet osmog travnja ove godine na području grada Doboja, piše klix.ba.

Tom prilikom su u skrivenom prostoru, u podu vozila, pronašli i oduzeli 21 paket zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu ukupne mase od 11 kilograma.

U okviru operativne akcije "Roma" osmog travnja na području grada Doboja, lišen je slobode M.V. nakon što je kontrolom putničkog automobila marke "Peugeot" kojim je upravljao pronađeno i oduzeto dva kilograma i 964 grama opojne droge marihuane i 1,16 grama opojne droge kokain.

Također, u okviru iste akcije krajem travnja na području Prijedora uhapšeno je 14 osoba nakon što je prethodno pronađen laboratorij za uzgoj marihuane.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 23:38