StoryEditorOCM
RegijaBIZARNO

Vučić radniku kojem poslodavac nije isplatio plaće poručio: ‘Nisi me zvao na janje ni na prase što sam ga doveo‘

Piše Vijesti SD
12. rujna 2024. - 13:15

U susjednoj Srbiji svi su još jednom mogli promatrati krajnje neodmjeren istup svog predsjednika - Aleksandra Vučića. Za pomoć su mu se obratili radnici koji su se pronašli u jako teškoj situaciji. 

Nakon što je turska kompanija "Kayra Textile" zatvorila svoje postrojenje u Malom Zvorniku (na zapadu Srbije) desetinama svojih radnika nije isplatila nekoliko plaća.

- Moja supruga i ja smo radili u Kayra Textileu. Ni ja ni ona nismo uopće isplaćeni, kao ni ostalih četrdesetak radnika. Možete li nam vi što pomoći mi smo svugdje tražili pomoć - obratio se očajni građanin predsjedniku Vučiću.

Umjesto empatije ili savjeta oštećeni i osiromašeni građanin je dobio samo zajedljivi komentar

- Samo pare da dođu je l‘ da? A što, kad sam doveo investitora jesi mi donio dio od plaće, kad ti isplati plaću onda tebi, kad ti ne isplati onda Vučić kriv. A dvije tri godine je lijepo isplaćivao, i nisi me zvao ni na janje ni na prase što sam ga doveo, sad ispao problem s tri plaće, Vučiću isplati - glasio je komentar Aleksandra Vučića.

U komentarima na društvenim mrežama srpski građani su izrazili svoje zgražanje na kratki razgovor radnika u srpskoj provinciji s predsjednikom Republike, od kojih izdvajamo samo neke:

"Da ima naroda, a nema, nakon ovog izrečenog, linčovali bi ga na licu mjesta. Još kaže, a gdje je meni dio. Bahat, arogantan, nezajažljiv!"

"Kako ga nije sramota da se ovako smije mučnim ljudima koji su zaradili te plaće, u lice im se smije za investitore koje je on doveo pa izvarali narod, gdje su garancije države?"

"Što će nam neprijatelj pored ovakvog predsjednika"

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. rujan 2024 14:14