StoryEditorOCM
Regijaotkrila detalje

Udovica Tome Zdravkovića: Za film o suprugu nisam dobila ni dinara. Evo kako su me prešli producenti, pa i Bjelogrlić

Piše Vijesti SD
30. rujna 2023. - 20:23

Gordana Zdravković, udovica Tome Zdravkovića, kazala je kako od filma "Toma" nije ništa zaradila te navela "krivce".

Najprije je navela kako je potpisala jedan ugovor koji nije čitala, da je estradni menadžer Bane Obradović sve uradio u svoju korist i da je to vjerojatno bilo planski piše klix.ba.

"Ja sam njemu vjerovala isto k‘o i sebi. Uopće nisam sumnjala u njega nijednog trenutka. Kad sam došla prošle godine i kad sam pričala s Bjelogrlićem, on je meni rekao: ‘Znaš šta, ti jesi oštećena, ali ja tu ne mogu da ti pomognem. Ja sam njega isplatio.‘ To su njegove riječi", ispričala je za Hype TV.

Dodala je da je Obradoviću dala ovlasti, ali ne i prava. Priznala je da je njena greška to što nije pročitala ugovor.

"Mislila sam da je on jedan normalan, pošten, obiteljski čovjek. Mislila sam da se tako nešto ne može dogoditi", rekla je.

Novinar ju je zatim pitao o kojem iznosu je riječ, a ona je rekla da ne zna.

"Nije mi htio reći koji je iznos u pitanju. Uzeo je postotak od svake projekcije filma. Nisu mi to htjeli reći. Pristala sam na taj film ne radi sebe nego sam htjela da djecu na neki način osiguram, da im nešto ostane kad se taj film bude prikazivao", navela je.

Spomenula je kako je prošle godine dobila samo 100 dinara od autorskih prava na Tomine pjesme te da je svi izbjegavaju, uključujući Acu Pejovića.

"Sin je morao ugasiti Facebook poslije filma jer su im svi tražili novac, a oni nisu dobili dinar. On je znao da je Obradović prevarant", kazala je.

Gordana je danas na Centralnom groblju u Beogradu održala 32. spomen svom pokojnom suprugu, piše klix.ba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 23:13