StoryEditorOCM
Regijahoror u susjedstvu

Stravičan zločin potresa Srbiju: kći prerezala vrat majci pa se dala u bijeg, otkriveno je i što leži u pozadini priče

Piše VIJESTI SD
9. rujna 2024. - 12:54

Stravičan zločin potresa Srbiju. Zorica C. (69) iz Niša nemilosrdno je ubijena u svom obiteljskom domu, a kako srpski mediji pišu, presudila joj je kći, koja se trenutno nalazi u bijegu.

- Ovo je velika tragedija u svakom slučaju, teško su živjele, stalno su se svađale, u njihovoj kući uvijek se čula svađa, dolazilo je i do tuča, ali ovo je strašno - rekli su susjedi za Kurir.

Kako se sumnja, osumnjičena je iskoristila trenutak dok je bila sama s majkom u kući te ju je usmrtila prerezavši joj vrat.

- U toj kući živi njih troje, otac, majka i kći koja je u bijegu. Druga kći im je u Vranju negdje, ne znamo je li ona uopće sada tu, vjerojatno joj je otac javio što se dogodilo. On je bio na nekoj livadi u blizini, čuvao je koze, kad se vratio kući, zatekao je užas, svuda je bilo krvi - dodaju susjedi.

Posebno je jeziva i izjava susjeda koji su rekli da su Marinu C. vidjeli sinoć oko 21 sat i da im se najnormalnije javila.

Stric osumnjičene dao je izjavu za Blic te je otkrio da je ona bila u "nekoj sekti", a srpski mediji tvrde da je riječ o Jehovinim svjedocima. Stric osumnjičene također je otkrio da je u njihovoj obitelji bilo problema i da su se čak sporili zbog imovine, no da je sve krenulo u dobrom smjeru prije nego što je ona ušla u sektu.

„Pokušala je izaći iz te priče i poslije toga nastaju problemi. Počinje šikaniranje, ona je poslije izlaska iz te priče jedno vrijeme bila na liječenju u Toponici (Specijalna bolnica za liječenje psihijatrijskih bolesti). Ja sam je poslije svega molio da se maknu od te priče, da se posveti svom djetetu i da potraži medicinsku pomoć. Međutim, do toga nije došlo“, stric osumnjičene, prenosi Nova.rs.

„M. C. je bila psihički bolesnik, više je bila u bolnici nego kod kuće. Po naselju se pričalo da je majka obje kćerke držala u sekti i da je to na njih ostavilo posljedice. Zbog toga je M. C., nakon što je odbila biti u sekti, trpjela maltretiranje od oca i majke. Mene je osobno molila da joj budem svjedok u tužbi protiv majke i oca, ali sam joj ja uvijek govorila: „Ja ništa nisam vidjela, kako ću ti biti svjedok?““, kaže jedna sugovornica za Nova.rs.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. rujan 2024 13:15