StoryEditorOCM
RegijaNEUTRALIZIRAN

Ovo je oružje pronađeno u vikendici masovnog ubojice iz Mladenovca - pogledajte spektakularnu akciju srpske policije

Piše VIJESTI SD
5. svibnja 2023. - 16:47

Pripadnici srbijanskog MUP-a uhitili su U. B. (21) jer postoji osnovana sumnje da je ubio osam osoba, a ranio 14.

On je osumnjičen da je noćas u selu Malo Orašje kod Smedereva vatrenim oružjem ubio pet osoba i ranio šest, a zatim u selu Dubona kod Mladenovca ubio još tri osobe i ranio osam.

Potom je, kako se sumnja, zaustavio taksista i natjerao ga da ga odveze do mjesta Vinjište kod Kragujevca, gdje ga je policija uhapsila.

Kako je izgledalo uhićenje masovnog ubojice, srbijanski MUP objavio je na svojim kanalima, a prenosi Kurir.

Pretragom vikendice koju koristi osumnjičeni u Ševšinu policija je pronašla: karabin s optikom, pištolj, signalni pištolj, dva prigušivača, lovački nož i drugo oružje, 164 metka različitih kalibara, 13 lovačkih patrona, 12 patrona, 4 signalna metka i 25 komada streljiva za karabin.

Također, prilikom pretrage kuće i pomoćnog objekta policija je pronašla četiri ručne bombe, više sanduka pištoljskog streljiva, više komada puščanog streljiva, okvir za pištolj, dva okvira najvjerojatnije za automatsku pušku, nosač optike, kao i automatsku pušku bez tvorničkog broja.

U akciji je sudjelovalo više od 600 policijskih službenika, pripadnika Uprave kriminalističke policije, Specijalne antiterorističke jedinice, Žandarmerije, Policijske brigade, Jedinice za osiguranje, Uprave prometne policije, Službe za posebne istražne radnje, Interventne jedinice 92, Helikopterske jedinice, Sektora za analitiku, telekomunikacijske i informatičke tehnologije, kao i područnnih policijskih uprava u Beogradu, Smederevu i Kragujevcu. 

image
MUP Srbije
image
MUP Srbije
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 02:19