StoryEditorOCM
RegijaFale hijene

Na masovnom prosvjedu u Beogradu, veliku pažnju privukla je obitelj ‘lešinara‘... Protiv Vučića i ‘lešinarčić‘

Piše JL
28. svibnja 2023. - 09:39

Na jučerašnjem prosvjedu ‘Srbija protiv nasilja‘ pažnju okupljenih, a kasnije i društvenih mreža, privukla je jedna obitelj koja je nosila majice s natpisima. Muškarac je nosio majicu s natpisom ‘lešinar tata‘, žena s natpisom ‘lešinar mama‘, a malo dijete je imalo majicu na kojoj piše ‘lešinarčić‘, bilježi jutarnji.hr.

- Nadam se da ćemo moći skupiti tih 50.000 kako su ih oni skupili. Nećemo vrijeđati nikoga, nećemo tražiti ničije skidanje glave, nećemo blokirati njihove kuće, stranke, nećemo maltretirati narod blokadom Gazele. Ne pada nam na pamet. To može biti velika gužva zbog ljudi. Inače, da maltretiramo ljude iz hira, mi to nećemo raditi.

U tome je razlika. Kod nas su svi dobrodošli. Mi izlazimo sa planom. Oni kažu da smo se prepali. Dobro, mnogo smo se uplašili. Pitaju što ne zakažemo spontano za dan, pa zato što nismo hijene i lešinari da koristimo nečiju tragediju da bismo pozvali ljude. Ne pozivamo ljude da bismo iskazivali bijes i da bi nekoga tukli na ulici, za razliku od njih mi pozivamo ljude da razgovaramo o modernoj i pristojnoj Srbiji, Srbiji budućnosti, rekao je tada Vučić, prenosi Nova.rs.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. rujan 2023 22:01