StoryEditorOCM
RegijaElvedin Pezić

Muslimanski učenjak iz Bosne i Hercegovine ljut na muškarce iz te zemlje, ne sviđa mu se kršenje pravila o hlačama

Piše VIJESTI SD
19. listopada 2024. - 17:38

Elvedin Pezić, muslimanski učenjak iz BiH je opet briljirao. Kaže da bi muškarci trebali nositi hlače koje otkrivaju članak - gležanj, tj. nožni zglob. Kaže da je to naputak za cijelo čovječanstvo, da ne želi slušati kao je BiH Europa i da toga nije bilo prije... 

- Propis nošenja hlača ispod članaka je za cijelo čovječanstvo - kaže Pezić, aludirajući da svi oni koji čine drugačije žive u grijehu. 

No, na objavi su zabranjeni komentari. Vjerojatno jer Pezića kritiziraju i samo građani BiH. No, zabrinjavajuće je koliko ga građana te države podržava.

Inače taj učenjak odgovara na pitanja muslimana i drugih građana iz republika bivše Jugoslavije. Prenosi im ortodoksno muslimansko i šerijatsko naukovanje koje ljude vraća u srednji vijek. 

Više o njemu pročitajte OVDJE

- Godinama pojašnjavamo da odjeća muškaraca ne treba da prelazi članke. Sada kada su svi počeli nositi hlače iznad članaka oni koji su tome pozivali godinama umorili se pa svoje hlače spuštaju ispod članaka. Ustraje na sunnetu bez obzira koliko to bila sitna stvar. Ako oni mogu tako nositi radi mode, zašto mi ne možemo radi Allahova zadovoljstva, napisao je Pezić početkom mjeseca na svojem Facebooku. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. listopad 2024 19:26