StoryEditorOCM
RegijaSRBIJA

Mladić ‘nestao‘ nakon prometne nesreće pronađen mrtav, oglasio se njegov prijatelj: Obitelj je očajna, nije im jasno...

Piše vijesti sd
2. rujna 2024. - 15:21
Srpskoj policiji trebalo je devet dana da pronađe tijelo stradalog mladića, i to samo sto metara od mjesta nesrećeRanko Šuvar/ilustracija/Cropix

Luka Vuksanović, mladić koji je prije devet dana doživio prometnu nesreću u Mladenovcu, danas je pronađen mrtav u blizini mjesta nesreće. Jedan od njegovih prijatelja rekao je za Blic da je obitelj očajna i da im “nije jasno kako ga devet dana nitko nije pronašao”.

- Obitelj i prijatelji su očajni. Kažu da su prvu večer tražili s vatrogascima, ali da nisu išli do kraja u grmlje. Trećeg, četvrtog, petog, šestog, sedmog i osmog dana obitelj i prijatelji tražili su Luku, ali ništa nisu našli. Danas je bio dogovor da se ide u potragu s policijom, međutim policija je došla prije njih i ušla u šikaru, dok su oni upućeni na druge lokacije (pruga, jarak...).

U međuvremenu je Lukin brat slučajno naletio na policiju koja mu je rekla da ne prilazi, a kada je rekao da mu je brat, pustili su ga rekavši da su nešto pronašli. Hitna pomoć je konstatirala smrt. Tijelo je pronađeno u šipražju visokom oko 70,80 cm, samo 100 metara od mjesta nesreće. Na mjestu događaja još su vidljivi dijelovi vozila kojim je upravljao Luka Vuksanović.

- U potragu su bili uključeni i psi. Pronađen je samo pedesetak metara od kuće muškarca koji je također bio uključen u potragu, kaže prijatelj nesretnog mladića.

Hitna pomoć, pogrebnici i veliki broj policajaca trenutno se nalaze na mjestu gdje je pronađeno tijelo Luke Vuksanovića.

Tijelo Luke Vuksanovića pronađeno je u neprepoznatljivom stanju. Policija će Luku identificirati nakon DNK analize, a naložena je i obdukcija. Obitelj će Luku identificirati po garderobi jer je pronađeno tijelo bilo u kratkim hlačama koje je prepoznala rodbina, piše Blic.

image

Obitelj i prijatelji Luke Vuksanovića ogorčeni su dugom potragom za njegovim tijelom
 

Screenshot Facebook
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 12:55