StoryEditorOCM
Regijau srbiji

I dalje traje velika potraga za tijelom ubijene djevojčice Danke. Ubojice ‘izvozale‘ policiju, mještani Zlota uznemireni

Piše vijesti sd
15. travnja 2024. - 11:37

Potraga za tijelom dvogodišnje djevojčice Danke Ilić iz Bora se nastavlja, srpska policija i žandarmerija pretražuju teren od sela Zlot prema selu Sumrakovac, na kojem je nekoliko deponija i rezervoara s vodom. Kao što je poznato jedan od osumnjičenih za ubojstvo je na saslušanju priznao da je premjestio tijelo, što otežava rad policije. On, njegov brat, sad već pokojni, te otac, dobrano su izvozali policiju vodeći ih od jednog mjesta do drugog gdje su tobože sakrili tijelo.

Mještani Zlota zbunjeni su i uznemireni jer još nije pronađeno tijelo djevojčice.

- Ako su Dragijevići sakrili tijelo ili ga bacili negdje, mogli su to napraviti bilo gdje, s obzirom na to da je ovdje teren uglavnom nepristupačan i ima mnogo zabačenih i skrovitih mjesta do kojih nitko od nas mještana ne ide. Ne isključujem mogućnost da su Dejanu pomogli brat i otac sakriti tijelo, ali ipak pomalo sumnjam u to. Tijelo djeteta mogli su ostaviti bilo gdje, jer su svaki kamen znali u ovom kraju, poznaju selo kao svoj džep - rekao je mještanin za Mondo.rs

Beogradski mediji pišu kako pripadnici Uprave kriminalističke policije iz Beograda i Bora intenzivno rade na pronalasku tijela Danke i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u vezi s ovim slučajem.

‘U potragu se priključilo i 50 pripadnika Žandarmerije‘, javljaju. 

image
Ranko Suvar/Cropix

Dankina majka Ivana je sa suprugom Milošem nedavno bila u Beogradu zbog redovne kontrole treće trudnoće, piše Mondo.rs. 

- Za sada je, i pored svih stresova i agonije kroz koju prolazi ova obitelj, s Ivaninom trudnoćom sve u redu. Da je sreće, mala Danka bi se veselila još jednom bratu. Dankin stariji brat (3) svakog dana pita za sestru i doziva je, ovo je nešto najstrašnije što je moglo zadesiti obitelj Ilić - rekla je prijateljica obitelji za Mondo.rs. 

image
screenshot

Kao što znamo malena Danka nestala je u utorak 26. ožujka. Istragom je otkriveno da je djevojčica ubijena i to je javnosti rečeno 4. travnja. Dijete su autom udarili Srđan Janković i Dejan Dragijević, nakon čega je djevojčica, kako su pisali srpski mediji, udavljena. Osumnjičenici su Dankino tijelo najprije bacili na deponij, a potom su ga premjestili na drugu lokaciju.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 17:35