StoryEditorOCM
Regijajedna dobra ana

Aleksandri je pozlilo dok je s obitelji putovala na odmor, samo se onesvijestila pored ceste. Ovo želi svima ispričati

Piše Vijesti SD
12. srpnja 2024. - 16:38

‘Želim se javno zahvaliti jednoj izuzetnoj osobi koja mi je spasila život u trenutku kada mi je bila potrebna hitna pomoć‘ - započela je svoju objavu Srpkinja Aleksandra u popularnoj Facebook grupi ‘Grčka info‘, koja je u vrlo kratkom vremenu prikupila veliki broj broj pregleda, piše Kurir.

Naime, kako je istaknula, dok je jučer putovala u Grčku na godišnji odmor, iznenada joj je pozlilo i onesvijestila se pokraj ceste.

‘Nažalost, mnogi prolaznici nisu stali pomoći, ali jedna hrabra i milosrdna žena, Ana Petrovski iz Skoplja, nije oklijevala. Ana je bila jedina koja je zaustavila svoj auto i priskočila u pomoć. Pružila mi je prvu pomoć i vratila me u život, dok su mi djeca plakala, a suprug očajnički pokušavao zaustaviti druga vozila.‘

Kako dalje ističe, njezina nesebična i profesionalna reakcija bila je presudna u tom teškom trenutku.

‘Ana, hvala ti od srca što si pokazala da još ima dobrih ljudi na svijetu. Vaša skromnost i nesebičnost su zaista dirljivi. Na kraju si nas samo pozdraviila i poželjela da nas čuva Bog, a zatim se diskretno udaljila. Tvoja djela su neprocjenjiva i bit ćemo ti zauvijek zahvalni. Hvala ti što si bila naš anđeo čuvar.‘, napisala je.

Aleksandra je otkrila i kako je iz zahvalnosti i poštovanja prema Ani, koja je iz skromnosti odbila razmijeniti kontakte kako joj se ne bi osjećali dužni, odlučila otvoriti Facebook račun kako bi joj se javno zahvalila.

Ispod njezine objave ne prestaju pljuštati oduševljeni komentari, što nimalo ne čudi s obzirom na to da ovakve geste vraćaju vjeru u bolje sutra i bolje ljude, piše Kurir.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. listopad 2024 21:36