StoryEditorOCM
Politikaobjavio na facebooku

Potres u Mostu: Marin Miletić podnio neopozivu ostavku na mjesto dopredsjednika stranke

Piše vijesti sd
16. ožujka 2023. - 10:56

Marin Miletić, saborski zastupnik Mosta, podnio je neopozivu ostavku na mjesto dopredsjednika Mosta, a njegovu objavu s Facebooka prenosimo u cijelosti.

“Dajem neopozivu ostavku na mjesto dopredsjednika Mosta.

Dragi ljudi. U politiku sam ušao čistog obraza i s velikom odgovornosti prema svojim biračima. Moji Istrani i Riječani, stanovnici Kvarnera su me izabrali u Hrvatski sabor da se borim za slobodu svakog građanina i za dostojanstvo svakog čovjeka. To sam činio od prvog dana mog zastupništva i to ću činiti do posljednjeg dana. Moji Riječani su mi dali povjerenje i na lokalnim izborima od gotovo 12%, a Most je imao više od 10% potpore Riječana. U gradskom vijeću radimo predano i snažno.

Budući da osobno vjerujem u političku odgovornost, u važnost preuzimanja osobne odgovornosti – ovime upoznajem javnost i moje Riječane da dajem neopozivu ostavku na mjesto dopredsjednika Mosta radi potpunog neuspjeha na izborima za mjesne odbore u Rijeci.

Nastavljam ponizno raditi u Hrvatskom saboru, na Kvarneru, u mojoj predivnoj Rijeci i tamo gdje me stranka želi, graditi ljepšu i pravedniju Hrvatsku. Ali, ne mogu ja od građana tražiti visoke ljestvice moralnosti, ako se sam tako ne ponašam. Zato dajem neopozivu ostavku na mjesto dopredsjednika Mosta.

Imajte me u molitvi”, objavio je Miletić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. svibanj 2023 03:51