StoryEditorOCM
Politika‘to bi trebao znati‘

Grmoja se rugao Plenkovićevoj vladi, odmah se javili iz HDZ-a: ‘U njega su kratke noge i dugi nos. Širi neistine‘

Piše VIJESTI SD
19. srpnja 2024. - 23:31

HDZ je objavom na Facebooku reagirao na današnji komentar saborskog zastupnika Mosta, Nikole Grmoje, vezan za usvajanje prijedloga izmjena Zakona o državnoj izmjeri i katastru nekretnina u kojima su, kako je protumačio Grmja, kazne predviđene u kunama.

U objavi HDZ-a stoji:

- Ponovno se pokazalo - u Grmoje su kratke noge i dugi nos! Nikola Grmoja nije naučio elementarne stvari koje bi zastupnik nakon 8 godina rada u Hrvatskom saboru trebao znati! U zakonskom prijedlogu Vlade kazne su izražene u eurima, što je vidljivo i na web stranici Vlade. Na kraju teksta zakona su odredbe postojećeg zakona koje se mijenjaju, a to je obvezan sadržaj svakog prijedloga izmjena zakona. Sramota je da Grmoja kao zastupnik s dugogodišnjim stažem to ne zna, nego još i docira i širi neistine. Toliko je dosljedan i u svim drugim temama koje otvara!, poručili su iz HDZ-a.

Grmoja je na svom X profilu objavio i neke stranice iz Zakona kojima je htio potkrijepiti tvrdnju da prijedlozi zakona "bivaju izglasani na Vladi bez da ih itko ozbiljnije pročita".

Nacrt prijedloga zakona i izmjenam i dopunama Zakona i državnoj izmjeri i katastru možete pročitati OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. rujan 2024 13:47