StoryEditorOCM
Hrvatskatežak incident

Što je Sučiću bio okidač? ‘Pukao‘ je zbog bivšeg milicajca, ali nije htio priznati krivnju i odmah platiti kaznu. Ostavka je bila jedini izlaz

1. prosinca 2020. - 14:31
Stjepan Sučić prilikom objave podataka o identifikaciji posmrtnih ostataka hrvatskih branitelja i civila  Ranko Šuvar/Cropix

Zbog svog neprimjerenog ponašanja u Vukovaru ispričavam se hrvatskoj javnosti i svima koje sam svojom gestom ili izjavom povrijedio.

Svjestan odgovorne dužnosti koju obnašam i ne želeći biti opterećenje Vladi Republike Hrvatske, niti Ministarstvu hrvatskih branitelja koji su mi ukazali povjerenje, podnosim neopozivu ostavku na dužnost državnog tajnika – objavio je u ponedjeljak prijepodne Stjepan Sučić, odstupivši s pozicije zbog incidenta koji se zbio u vukovarskom pubu u subotu pola sata iza ponoći.

Te je večeri premijer Andrej Plenković na TV ekranima pozvao građane da poštuju nova pravila i tako obuzdaju širenje epidemije. Sučić je mjere odmah prekršio, zadržavši se u kafiću s prijateljima nakon što je zabranjen rad ugostiteljskim objektima.

U trenutku kada s...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 21:52