StoryEditorOCM
HrvatskaDino Kozlevac

Šef istarskog stožera hospitaliziran na Odjelu pulmologije pulske bolnice zbog pogoršanja respiratornih simptoma

Piše Hina
8. studenog 2020. - 21:16
Pula, 180320. Izvanredna press konferencija Stozera civilne zastite Istarske zupanije. Na konferenciji su govorili Dino Kozlevac, nacelnik stozera, Jasna Valic, voditeljica epidemioloske sluzbe, Aleksandar Stojanovic, ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo i Irena Hrstic, direktorica pulske bolnice. Na fotografiji: Dino KozlevacGoran Sebelic/Cropix

Načelnik istarskog Stožera Civilne zaštite Dino Kozlevac hospitaliziran je u nedjelju na Odjelu za pulmologiju pulske Opće bolnice zbog pogoršanja respiratornih simptoma.

"Kao dio dijagnostičkog postupka, u Zavodu za javno zdravstvo Istarske županije uzet je uzorak brisa na Covid-19 koji je negativan. Opće stanje je stabilno i provode se sve terapijske mjere", izvijestili su u nedjelju navečer iz istarskog Stožera Civilne zaštite.

Ravnateljica pulske bolnice dr. Irena Hrstić potvrdila je u izjavi za Hinu kako je Kozlevac tijekom dana hospitaliziran u bolnici zbog višednevne opće slabosti.

"Već nekoliko dana osjeća opću slabost, imao je par dana temperaturu i grlobolju, što su simptomi Covida-19, ali je njegov prvi test negativan. Neovisno o tome, a imajući u vidu činjenic...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2024 03:28