StoryEditorOCM
Hrvatskapoboljšajte šanse

Ovo je znanstveno jedina uspješna metoda za osvajanje Lota: Treba vam jedna funkcija na mobitelu!

Piše Dora Koretić/JL
22. svibnja 2024. - 08:53

Čini se da je način na koji velik broj građana igra Loto, barem kad je u pitanju znanost, najveća prepreka da ostvare neki veći dobitak.

Na temu kako pobijediti u ovoj igri napisano je i puno literature, savjete daju svakojaki stručnjaci, predlažu se čak i konkretne, navodno dobitne kombinacije, a mnogi igrači doista i prate ova pravila računajući da će im se jednom najvjerojatnije isplatiti.

Ono što većina pritom zanemaruje jest činjenica kako je vjerovanje da sreću donosi točno određena kombinacija zapravo podrazumijeva da je lutrija namještena, što nema smisla jer Lutrija u fond nagrada prepušta samo dio iznosa koji su uplatili igrači pa je nema razloga namještati jer nikad ne može ostati bez novca.

Umjesto teorija zavjere, Jutarnji list donosi metodu za igranje Lota koja prema znanstvenicima podrazumijeva najveće šanse za dobitak i s kojom su ujedno najmanji izgledi da ćete vaš teško osvojeni novac s nekime morati dijeliti.

Zanimljivo, da si poboljšate šanse za osvajanje značajnijeg iznosa od pomoći će vam biti jedna funkcija s mobitela koja je potpuno besplatna i koju možete neograničeno koristiti.

U kratkom videu pogledajte o čemu je riječ i što o lutrijskim igrama kaže znanost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2024 05:44