StoryEditorOCM
Hrvatskafotka s pantovčaka

Ova fotografija iz Milanovićeva ureda kruži svjetskim trač portalima, a u fokusu je mlada dama: Ljubi 48 godina mlađu...

Piše VIJESTI SD
15. lipnja 2024. - 12:23

Svjetskim trač medijima širi se fotografija iz ureda predsjednika Zorana Milanovića koji je nedavno ugostio Billa Belichicka (72), popularnog američkog nogometnog trenera, no fotografija nije postala viralna zahvaljujući njima već zbog misteriozne ljepotice u plavom.

Milanović je Billa odlikovao Redom Danice hrvatske s likom Franje Bučara, a ljepotica se nije odvajala od njega. Kako otkriva TMZ Sports Belichick navodno hoda s mlađom bivšom profesionalnom navijačicom Jordon Hudson (24).

Izvori bliski paru tvrde kako su njih dvoje jako bliski već neko vrijeme, a službeni su par postali nedugo nakon što je glavni trener New England Patriotsa prekinuo svoju dugogodišnju vezu s Lindom Holliday, prenosi Jutarnji.

Prema izjavi koju je dala jedna od bivših Hudsoninih kolegica, navijačica je trenera prvi puta upoznala 2021. godine na letu iz Bostona za Floridu, a zbližili su se preko projekta na kojem je studentica-sportašica tada radila. Navodno su nakon leta razmijenili brojeve te ostali u prijateljskim odnosima razgovarajući o projektu i obavezama koje je Hudson imala kao navijačica.

Kako kaže izvor navodno su prohodali 2022. godine, a u početku su vezu držali u tajnosti i zajedno se pojavljivali samo tu i tamo. Nadodaje kako je Hudson u tajnosti podupirala trenera tijekom utakmica na Gillette Stadionu 2022. i 2023. godine.

Par je nedavno odlučio postati javan. Belichick je u ožujku primijećen kako je navija za Hudson na natjecanju navijačica. Također je viđen s njom na radnom putu u Hrvatskoj, a ovaj je tjedan prisustvovala i ceremoniji uvođenja Toma Bradyja u Kuću slavnih Patriotsa.

O tome koliko je situacija ozbiljna između ovo dvoje svjedoči i činjenica kako je se Rob Gronkowski čak našalio na račun njihove veze tijekom Netflixove serije "The Roast of Tom Brady" prošlog mjeseca. Hudson je navodno počela Belichicku i pomagati u njegovim poslovnim pothvatima.

Belichick, koji trenutno radi u medijima nakon odlaska iz Patriotsa, prethodno je bio u braku s Debby Belichick, a nakon toga je stupio u vezu s Holliday i Hudson, prenosi Jutarnji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. lipanj 2024 12:23