StoryEditorOCM
Hrvatskainicijativa s vrha

Milanović: ‘Pelješki most i Tunel Sveti Ilija su besplatni, zašto ne bio i Tunel Učka? Koncesionarima je uvijek dobro‘

Piše hina
25. rujna 2024. - 15:21

Predsjednik Republike Zoran Milanović poručio je u srijedu kako prolaz kroz tunel Učku, čiji je druga cijev nedavno otvorena, treba biti besplatan, čime je dao podršku IDS-ovoj inicijativi za ukidanje tunelarine kroz Učku koju je do sada podržalo više od sedam tisuća građana.

"Pelješki most je besplatan, naravno za korisnike jer račun na kraju godine netko plaća. Tunel Sveti Ilija - besplatan. Krčki most - besplatan. Neka gospoda razmisle zašto simbolički, na današnji dan, to ne bi bila tema", rekao je Milanović u Pazinu na svečanoj sjednici županijske skupštine gdje je obilježen Dan županije te 81. obljetnica donošenja Rujanskih odluka o sjedinjenju Istre s maticom Hrvatskom.

image

Pelješki most je besplatan, naravno za korisnike jer račun na kraju godine netko plaća, rekao je predsjednik

Tonči Plazibat /Cropix

"Zašto se kroz taj tunel ne bi prolazilo besplatno, a koncesionar će ovako i onako trljat ruke, njima je uvijek dobro", poručio je predsjednik Milanović.

Dodao je kako "djeca kada bi znali svu istinu ne bi govorili da žele biti nogometaši, nego koncesionari jer je to najbolji posao na svijetu". 

Milanović je još jednom naglasio kako je Istra napredna regija i vedro mjesto za život, rast i napredak, koji je neopisiv i u rangu je naprednijih europskih regija. 

image

Besplatni Tunel Učka obradovao bi istarske i ostale vozače

Damir Škomrlj/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. rujan 2024 15:21