StoryEditorOCM
Hrvatskaispunjena obećanja

Mate Rimac u videu najavio: Iduća dva tjedna su ključna, stižu novi Bugatti i robotaksi. Bit ćete iznenađeni

Piše vijesti sd
16. lipnja 2024. - 20:05
 Mate Rimac: Kada pogledam što nas čeka u iduća dva tjedna, novi Bugatti i robotaksi, shvatio sam da bi ovo stvarno moglo biti naše prvo poglavljeMarko Todorov/Cropix

 O projektima Mate Rimca dosta se piše, i afirmativno i kritički. U tom svjetlu promatra se i najava otvaranja njegova velikog pogona u Svetoj Nedelji, koje je nedavno prolongirano.

I projekt robotaksija, koje je Mate Rimac više puta najavljivao, ali nikako da se opredmeti, tema je brojnih napisa. Spekulacije bi najprije mogao dokinuti sam Rimac koji je danas u video objavi na Facebooku na engleskom jeziku najavio da će robotaksi predstaviti već za desetak dana.

"Sljedeća dva tjedna imamo dva velika događaja. Idući tjedan predstavit ćemo novi Bugatti. Jako sam ponosan na stotine ljudi koji su četiri godine radili na njemu. Vjerujem da će vam se svidjeti. Tjedan poslije predstavit ćemo robotaksi. Pokazat ćemo vozilo, otkriti ime i pokazati mnoge druge stvari. Bit ćete iznenađeni. Kada razmislim o tome što smo do sada postigli s Neverom, pa onda suradnja s jakim automobilskim tvrtkama kao što su Porsche ili BMW, gradnja golemog kampusa, pa kada pogledam što nas čeka u iduća dva tjedna - novi Bugatti i robotaksi - shvatio sam da bi ovo stvarno moglo biti naše prvo poglavlje", kazao je u objavi na Facebooku emotivno poneseni Mate Rimac.

Brojnim pratiteljima njegova rada preostaje sačekati ovaj tjedan da vide novi Bugatti, a tjedan poslije robotaksi. Jedva čekamo. 

image

Rimčeve prezentacije uvijek privlače veliku pažnju javnosti. tako bi trebalo biti i ovaj put

Goran Mehkek/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 20:07