StoryEditorOCM
HrvatskaPAZI NA POJAVNOST

Glavni državni odvjetnik voli skupe stvari: Ivan Turudić predstavio se noseći sat o kojemu većina Hrvata može sanjati

Piše VIJESTI SD
27. svibnja 2024. - 21:15

Osim svojom upečatljivom pojavom Ivan Turudić je u ponedjeljak prilikom preuzimanja dužnost novog glavnog državnog odvjetnika privukao pažnju i detaljem iz asesoara, piše Večernji list. U jutarnjim satima je stigao u zgradu DORH-a gdje je dužnost preuzeo od prethodnice Zlate Hrvoj-Šipek.

Izabrali su ga saborskom većinom još u veljači, a zbog njegovog imenovanja ljevica je izašla na prosvjede. Protiv Turudića je neposredno uoči primopredaje u Državnom odvjetništvu vijeće Visokog kaznenog suda odbacilo pritužbu predsjednika tog suda Željka Horvatovića za povredu Kodeksa sudačke etike.

image

Glavni državni odvjetnik

Ranko Šuvar/Cropix

Turudić je na presici otkrio koji će mu biti prvi potezi, a teško je bilo ne primijetiti sat koji je imao na ruci.  Riječ je o satu Tag Heuer Carrera Calibre 16, koji u raznim varijacijama modela košta između 1200 i 4000 eura. 

Podsjetimo, novi glavni državni odvjetnik prošle je subote snimljen u centru metropole kako šeće držeći se za ruke sa samozatajnom suprugom Tatjanom Pavelić Turudić.  Par je prošetao zagrebačkom špicom uz policijsko osiguranje.

Tatjana je odjenula dugu crnu haljinu, skupocjene Hermes Chypre sandale kojima cijena iznosi vrtoglavih 840 eura, a posebno se istaknula Saint Laurent bež torba imena Loulou čija cijena iznosi 2100 eura. Njezin suprug odjenuo je tamnoplavu polo majicu, traperice i tenisice. 

image

Ivan Turudic sa suprugom.
 

Josip Moler/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. lipanj 2024 17:28