StoryEditor
HrvatskaLOŠA REKLAMA

Vlasnica Sljemenske kućice tvrdi kako ih zbog fotografije Bernardića s kuhanim vinom nije posjetila inspekcija: Objekt je radio u obliku cateringa

Piše PSD.
5. prosinca 2020. - 08:35
Davor Bernardić na SljemenuDavor Bernardić/instagram

NOVIJE

Vlasnica Sljemenske kućice tvrdi kako ih nije posjetila nikakva inspekcija: 

- Objekt je radio u obliku catering usluge, no ograničeno, obzirom da na smiju usluživati kuhano vino radi mjera na snazi. Bero je dugogodišnji posjetitelj zagrebačke gore i kao takvome, skuhali smo mu vino, postavili scenografiju i iskoristili zimsku čaroliju za super fotke. Sljemenska kućica i ovaj vikend može primiti goste, ali  uz stroge mjere koje su na snazi - kaže vlasnica, javlja Dnevnik.hr.

RANIJE

Bivši predsjednik SDP-a prije nekoliko dana je objavio fotografiju gdje konzumira kuhano vino u sljemenskom lokalu, iako su epidemiološke mjere zabrane rada ugostiteljskih objekata već bile na snazi, javlja portal dnevnik.hr.

Davor Bernardić, nakon što je pao snijeg u Zagrebu, odlučio je otići na Sljeme kako bi se ugrijao kuhanim vinom. Pohvalio se i fotografijom na Instagramu, a nedugo nakon toga - kućica je zatvorena.

Neslužbeno se doznaje kako je dva dana nakon objave na društvenim mrežama kućicu na Sljemenu posjetila inspekcija, a djelatnik u kućici je samoinicijativno zatvorio objekt. 

Kako doznaje dnevnik.hr, vlasnici nije izdana novčana kazna. 

Spomenuti objekt registriran je kao trgovina na malo u nespecijaliziranim prodavaonicama pretežno hranom, pićima i duhanom

"Prvo kuhano vino na prvom snijegu ove godine na -7 stupnjeva", napisao je bivši šef SDP-a na Instagramu uz fotografiju na kojoj sjedi na visokoj stolici, naslonjen na šank.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

14. siječanj 2021 17:46