StoryEditorOCM
Crna kronikasuludi pohod

Uhićen pijani muškarac koji je htio zapaliti poznatu pizzeriju i obiteljsku kuću

Piše VIJESTI SD
28. lipnja 2024. - 21:33

Sinoć je alkoholizirani čovjek pokušao zapaliti poznatu zagorsku pizzeriju te obiteljsku kuću u sklopu koje se taj ugostiteljski objekt nalazi. Osim toga, pokušao je zapaliti još jednu obiteljsku kuću u Oroslavju.

"Oko 20 sati, 49-godišnjak, koji je bio pod utjecajem alkohola od 1.37 promila, došao je do obiteljske kuće u Oroslavju, u vlasništvu 59-godišnje hrvatske državljanke i zapaljivom tekućinom polio dvorište, dijelove obiteljske kuće i ugostiteljskog objekta koji se nalazi u sklopu kuće, a sve zapalio neutvrđenim sredstvom.

Požar je, prije dolaska vatrogasnih postrojbi, ugasio 48-godišnji hrvatski državljanin. U požaru su nagorjela ulazna i garažna vrata kao i plastična ambalaža", izvijestila je PU krapinsko-zagorska.

Portal Zagorje.com neslužbeno doznaje da je pijani muškarac pokušao zapaliti pizzeriju Oro-goro.

Zadobio opekline

Nakon toga 49-godišnjak je oko 21 sat došao do obiteljske kuće u Oroslavju, u vlasništvu 65-godišnjakinje, te također zapaljivom tekućinom polio vanjski dio obiteljske kuće i zatim zapalio neutvrđenim sredstvom. Požar su ugasili pripadnici DVD-a Oroslavje, a vatra je oštetila polivene dijelove kuće.

"Brzom reakcijom policijskih službenika osumnjičeni 49-godišnjak je pronađen, uhićen i doveden u službene prostorije policije gdje je utvrđeno kako je zadobio opekline zbog čega mu je u Općoj bolnici Zabok pružena liječnička pomoć.  

U tijeku je kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom", priopćila je krapinsko-zagorska policija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. lipanj 2024 21:34