StoryEditorOCM
Crna kronikaNAPASNI 25-GODIŠNJAK

U Žrnovnici zatočio i silovao prostitutku iz Venezuele, prijetio joj pištoljem pa uzeo 500 eura koliko joj je ranije dao

Piše Vladimir Urukalo
25. lipnja 2024. - 11:42

Tek što je izašao iz zatvora na splitskim Bilicama, 25-godišnjak iz Žrnovnice ekspresno se u njega vratio nakon što mu je sudac istrage splitskog Županijskog suda u utorak ujutro, na prijedlog ŽDO-a, odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog sumnje da je počinio kazne na djela protupravnog oduzimanja slobode, silovanja te razbojstva.

Mladića se tereti da je 1. svibnja ove godine iza ponoći u svoj stan u Žrnovnici "na gostovanje" pozvao 32-godišnju prostitutku iz Venezuele koja je stigla odraditi posao i to dva sata za 500 eura. On joj je odmah platio traženu svotu i potom su se dva sata zabavljali. Očito je "profesionalka" bila toliko profesionalna da je 25-godišnjak poželio još koji sat njenih usluga, no očito više nije htio plaćati. Je li ostao bez novca ili mislio da zaslužuje "bonus" vrijeme, nije nam poznato. 

Kako bilo, Venezuelanka je odbila dalje družiti se s njim na što je on nije htio pustiti da ode i počeo joj je prijetiti pištoljem i hvatati je nasilno za vrat tražeći daljnji seks pod svaku cijenu. Naposljetku je prestrašena žena prestala pružati otpor napasniku, a on ju je silovao. No, niti to mu nije bilo dovoljno nego je za kraj od nje silom uzeo i onih 500 eura koje je ona pošteno zaradila.

Silovana i opljačkana 32-godišnjakinja istog je dana s prijateljicom otišla u Zadar gdje je u poslijepodnevnim satima prijavila tamošnjoj policiji što joj se dogodilo, a oni su obavijestili svoje splitske kolege. 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 11:43