StoryEditorOCM
Crna kronikatužna vijest

U bazenu pored obiteljske kuće u Vukovaru utopilo se dijete, imalo je samo jednu godinu

Piše L.G./JL
15. kolovoza 2024. - 19:29

 U četvrtak u 16.10 sati  Policijska postaja Vukovar zaprimila je dojavu da se u Vukovaru u dvorišnom bazenu utopilo dijete.

Na mjestu događaja je ekipa hitne medicinske pomoći reanimirala dijete, ali je nakon pokušaja reanimacije nažalost konstatirana smrt, piše Jutarnji list.

Na mjestu događaja proveden je očevid, a do sada prikupljenim saznanjima nisu utvrđeni elementi kaznenog djela. Utvrđeno je kako se dijete (2023.) utopilo u dječjem bazenu u dvorištu obiteljske kuće.

Sutra, 16. kolovoza, u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici „Dr. Juraj Njavro“ u Vukovaru biti će obavljena obdukcija, a nakon utvrđivanja svih okolnosti navedenog događaja bit će podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

S obzirom da je riječ o djetetu, policija nije željela davati nikakve dodatne informacije o ovoj tragediji. Prema neslužbenim informacijama, tragedija se vjerojatno dogodila u trenutku nepažnje.

Dijete je u tim trenutcima bilo s roditeljima, a bazen u kojem se sve dogodilo navodno je dječji, dubine 30 cm. Policija, prema neslužbenim informacijama ranije nije imala nikakvih postupanja u ovoj obitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. rujan 2024 21:00