StoryEditorOCM
Crna kronikacrni niz

Teška prometna nesreća u Čavlima poginuo 32-godišnjak!

Piše Vijesti sd
26. svibnja 2024. - 08:37

Crni niz teških prometnih nesreća nastavljen je noćas kada se petnaestak minuta prije 1 sata u noći dogodila nesreća sa poginulim i to u Istri. Prema informacijama iz PU primorsko-goranske, do nesreće je došlo oko 00.45 sati u mjestu Čavli, a gdje je na županijskoj cesti smrtno stradao 32-godišnji strani državljanin.

U tijeku je rasvjetljavanje okolnosti pod kojima se zbila nova tragedija, javlja Novi list.

Kao što je poznato jučer je oko 9.05 sati u prometnoj nesreći u mjestu Brod Moravice smrtno stradala 66-godišnja hrvatska državljanka. Nesreća se dogodila kada se vozila automobilom, delničkih registracijskih oznaka, iz smjera Dobre prema središtu Brod Moravica. Krećući se ulicom Stjepana Radića, izlaskom iz nepreglednog zavoja u jednom trenutku je izgubila nadzor nad autom te prešla izvan kolnika i udarila u ivičnjak od kojeg se vozilo odbilo, udarilo u zid obiteljske kuće pa na kraju zarotiralo i zaustavilo na kolniku.

image

ilustracija

Ranko Suvar/Cropix

Tijelo preminule prevezeno je na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci kako bi se utvrdio točan uzrok smrti, a okolnosti nesreće se i dalje utvrđuju. Prije tri dana, oko 19.45 sati na području otoka Krka smrtno je stradao 42-godišnji vozač motocikla. Očevidom je utvrđeno kako je do nesreće došlo kada je 42-godišnjak u zavoju nepropisno pretjecao automobil, slovenskih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 66-godišnji slovenski državljanin, a budući da je tada nailazio auto iz suprotnog smjera, naglo se vraćao u traku kretanja te udario bočno u navedeno slovensko vozilo.

Pri tome je izgubio nadzor nad motociklom i sletio izvan kolnika te potom udario u betonski rubnik i u kamenje uz cestu pa nastavio kretanje u klizanju motociklom dok se nije zaustavio na metalnom stupu. Od jačine udarca motociklist je pao na tlo s motorom i zbog zadobivenih ozljeda, nažalost, preminuo na mjestu događaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2024 00:37