StoryEditorOCM
Crna kronikaKrenuo u šoping

Prolaznici razbili staklo i izvukli psa iz zaključanog automobila, vlasnika ne može nitko izvući iz pritvora

Piše vijesti sd
25. kolovoza 2023. - 22:37
Kujica njemačkog oštrodlakog ptičara bila je jako preplašena zbog svega što je prošlaScreenshot Facebook Azil Dumovec

Unatoč brojnim upozorenjima da se životinje po ovim vrućinama nipošto ne ostavljaju u automobilima, neki i dalje nastavljaju s takvim neodgovornim i opasnim ponašanjem.

Azil Dumovec na Facebooku je izvijestio da je u petak popodne u Zagrebu pored trgovačkog centra na Laništu u osobnom vozilu stranih registracijskih oznaka uočen pas.

"Zbog visoke temperature koja je ugrožavala njegov život, razbijen je prozor vozila. Zahvaljujući tome pas je izvučen na svjež zrak. Pozvana je i policija. Okupljeni ljudi bili su jako ljuti na odnos vlasnika prema psu. Kad se konačno pojavio, nisu skrivali svoju ljutnju. Uputili su mu niz kritika.

Policijska ekipa privela ga je u Policijsku postaju Novi Zagreb. Određen mu je pritvor i sutra će izaći pred suca.

Mi smo preuzeli psa. Riječ je o kujici njemačkog oštrodlakog ptičara. Na prvu je bila jako preplašena zbog svega što je prošla. Dali smo joj vode i hrane i sada polako dolazi k sebi", napisali su iz Azila Dumovec na Facebooku.

Objava je izazvala dosta ljutitih komentara.

"Nadam se da vlasnik neće dobiti nazad psa. To bi bilo čisto ubojstvo", "Policija je odradila svoj posao vrhunski, po zakonu!", "Ne daj bože vratit mu psa, istukao bi jadnu životinju da iskali bijes zbog pritvora", "Šoping je važniji od kujice izgleda"...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. lipanj 2024 17:19