StoryEditorOCM
Crna kronikatragedija na plaži

Preminula Britanka koju je na Kašjunima udarila munja, nakon nekoliko mjeseci podlegla je ozbiljnoj ozljedi: ‘Mozak nije imao kisika, nije pomoglo oživljavanje..‘

Piše PSD
20. listopada 2022. - 11:15

Britanska fizioterapeutkinja koja je sa svoje dvoje djece bila na odmoru u Hrvatskoj umrla je nakon udara groma u njeno desno uho, javlja Daily Mail. 

Viša mrtvozornica za Nottinghamshire, Mairin Casey, smrt Danielle DiMambro opisala je ovo kao ‘očajnički tužan slučaj‘. Gospođa DiMambro opuštala se na plaži u Splitu u Hrvatskoj sa svojom kćeri 20. kolovoza 2022. kada ju je udario grom. Prolaznik je izveo oživljavanje, ali gospođa DiMambro pretrpjela je težu ozljedu mozga - koja nastaje kada je dotok kisika u mozak ograničen i nije joj bilo spasa. Hitno je prebačena u splitsku bolnicu gdje je bila zbrinuta na intenzivnoj njezi prije nego što je mogla biti vraćena u svoju državu. 

Preminula je 7. listopada. 

Ženu dok se kupala na Kašjunima udario grom, nakon oživljavanja na plaži prevezena je u bolnicu, životno je ugrožena

Žena koju je na plaži pogodio grom i dalje životno ugrožena, doznajemo s kakvim se posljedicama bori. Je li bilo kobno što se od nevere pokušala sakriti pod stablo?

- Smatra se da je munja ušla kroz desno uho, rekla je gospođa Casey na saslušanju u Nottinghamskom vijeću u srijedu.

Britanka je navodno bila na plaži Kašjuni sa svojom kćeri kada se nesreća dogodila. Ova 48-godišnja žena iz Mansfield Roada u Nottinghamu, bila je na aparatima na intenzivnoj njezi u i liječnici su detaljno nadzirali njezino stanje. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. listopad 2023 12:20