StoryEditorOCM
Crna kronikaVučak kontra Sušca

Opasnom momku sa splitskog asfalta odvjetnik mora isplatiti više od 20.000 eura: ‘Prijavio me za iznudu da ne vrati dug‘

Piše Vladimir Urukalo
19. kolovoza 2024. - 13:27
Na splitskom Općinskom sudu presuđeno je da odvjetnik Edvard Sušac mora svom nekadašnjem klijentu 33-godišnjem Anti Vučku zvanom Australac (na fotografiji) isplatiti nešto manje od 24 tisuće euraCropix, Privatni album

Dok 33-godišnjem Anti Vučku zvanom Australac u kaznenom postupku na splitskom Općinskom sudu još uvijek traje suđenje za iznuđivanje i pokušaj iznuđivanja ukupno oko 25 tisuća eura od splitskog odvjetnika Edvarda Sušca, na istom tom sudu samo u parničnom postupku nedavno je nepravomoćno presuđeno da odvjetnik mora svom nekadašnjem klijentu isplatiti gotovo istu svotu odnosno nešto manje od 24 tisuće eura!

Osim toga, sutkinja Nana Čatipović presudom zbog izostanka odredila je i privremenu mjeru po kojoj odvjetnik Sušac ne smije otuđiti ili opteretiti jednosoban stan u Velebitskoj ulici kojeg je, kako ispada, kupio od novca kojeg je posudio od Vučka.

Ubojica Berisha sve priznao pa opleo: Vučak je Pivčevićev potrčko, glavni koordinator drukerima Giljanoviću, Čabraji...

Naime, Vučak koji je nedavno izašao iz istražnog zatvora u kojem je proveo devet mjeseci zbog optužbe da je od studenog 2022. do kolovoza 2023. od odvjetnika u tri navrata iznudio 15 tisuća eura, a onda tražio još 10 tisuća eura u rujnu 2023. godine, tužio je svog bivšeg odvjetnika tvrdeći kako je ovaj zloupotrijebio njegovo povjerenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. rujan 2024 14:03