StoryEditorOCM
Crna kronikanapadač u bijegu

Doznajemo: Djevojka brutalno napadnuta šipkom u Splitu je 18-godišnjakinja, nije strankinja, a evo gdje se sve dogodilo

Piše Marko Didić
16. lipnja 2024. - 13:59

Nepoznati muškarac je danas na području Splita šipkom udario mlađu žensku osobu, nakon čega ju je prisilio na radnju izjednačenu sa spolnim odnošajem, priopćeno je iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Žrtva je prevezena u bolnicu, gdje joj je pružena liječnička pomoć. Utvrđeno je kako je zadobila tešku tjelesnu ozljedu u obliku frakture zapešća na ruci. Ima i lakšu ozljedu na glavi. Otpuštena je iz bolnice.

Policija je na mjestu događaja obavila očevid. Obaviješteno je i Županijsko državno odvjetništvo u Splitu. U tijeku je intenzivno kriminalističko istraživanje i traganje za počiniteljem.

Slobodna doznaje da se napad šipkom dogodio noćas na Kmanu, u Benkovačkoj ulici oko 2 sata i 40 minuta, a napadnuta je 18-godišnja djevojka. 

Iz policije su pozvali sve građane koji eventualno raspolažu s korisnim informacijama vezanim uz ovaj slučaj da dođu u najbližu policijsku postaju ili nazovu policiju na broj 192 kako bi policijski službenici mogli s njima obaviti  razgovor.

"U cilju zaštite žrtve nismo u mogućnosti u ovom trenutku pružiti više informacija vezano uz opisani događaj, naveli su.

U policiji su nam potvrdili da napadnuta žena nije strankinja. Radi se o Splićanki. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 14:27