StoryEditorOCM
Crna kronikauhićeni aco i levio

Dogovorili seks s kolumbijskim prostitutkama, pa im stavili pištolj na čelo i nož pod vrat, vezali ih i opljačkali

Piše Vladimir Urukalo
11. lipnja 2024. - 14:54
Nakon što bi dogovorili seksualne usluge, čim bi im djevojke otvorile vrata, izvadili bi oružje i zaprijetili imilustracija/Shutterstock

Zbog pljačkanja čak četiriju državljanki Kolumbije, i to u dva navrata, ŽDO u Zagrebu optužio je 19-godišnjeg Aleksandra B., zvanog Aco, iz Bjelovara, dok su još dvoje pljačkaša, muškarac i žena, ostali nepoznati.

Mladića se tereti da je 1. rujna 2023. godine, oko 19.30, došao u stan u zagrebačkoj Ulici Radoslava Lopašića zajedno s nepoznatom muškom osobom i nepoznatom ženskom osobom te su pokucali na vrata stana u kojem su boravile državljanke Kolumbije Maria C.S.C. i Veronica V.M.

Kada su one otvorile, ušli su u stan te su Aco i nepoznati muškarac, svaki uz prijetnju pištoljem koji su ponijeli sa sobom i nožem koji su uzeli iz stana, zaprijetili da će ih usmrtiti. Zatražili su da im daju novac i druge vrijedne predmete te su djevojkama vezali zapešća ruku kako ne bi pobjegle.

Uzeli su jedan lančić od žutog zlata, jednu zlatnu naušnicu sa smaragdnim kamenom, dva mobitela iPhone Pro 13, 120 eura gotovine, lančić od ružičastog zlata s privjeskom na kojem je bio lik Djevice Marije, pa je djevojkama pričinjena šteta od 3700 eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. lipanj 2024 14:55