StoryEditorOCM
Crna kronikaprometna tragedija

Dječak s Vira još se bori za život, otac i kći stabilno; Danas ispituju pijanog vozača, prijeti mu višegodišnji zatvor

Piše vijesti sd
19. kolovoza 2024. - 09:55
Dr. Nediljko Jović: Dječak star tri godine još se bori za život, njegovo stanje je i dalje teško i neizvjesnoCropix/ Slobodna Dalmacija

Pijani 29-godišnji vozač koji je u subotu navečer na Viru prouzročio tešku prometnu nesreću, u kojoj je poginula 24-godišnja majka, a 28-godišnji otac i troje djece završili u bolnici, danas će biti ispitan.

Zamjenik županijskog državnog odvjetnika Ivica Škara u nedjelju je rekao da će uhićenog vozača, kojemu su izmjerili 1,75 promila alkohola, ispitati i zatražiti istražni zatvor. Prijeti mu od tri do 15 godina zatvora za izazivanje nesreće.

image

Zamjenik županijskog državnog odvjetnika Ivica Škara rekao je da će uhićenog vozača ispitati i zatražiti istražni zatvor

Jure Mišković/Cropix

- Noć su svi članovi nastradale obitelji proveli dobro, stabilno, nema pogoršanja, što je i najvažnije - rekao je dr. Nediljko Jović iz zadarske bolnice, piše 24 sata.

Dječak star tri godine još se bori za život, njegovo stanje je i dalje teško i neizvjesno. Liječnici koji se nalaze u timu oko dječaka odlučit će hoće li biti transporta za kliniku u Zagrebu ili Splitu, rekao je dr. Jović..

Otac je operiran je i još će najmanje jedan dan biti na odjelu intenzivne njege. Curica je na odjelu, sinoć su je prebacili iz šok sobe.

 

image

Mjesto stravične prometne nesreće na Viru

Luka Gerlanc/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 18:12