Overlay
Très chic

Lei Lou ima fantastičan modni editorijal u suradnji s Brankom Krstulović za kolekciju nadahnutom filmovima o kojima svi pričaju

Piše Stil
Foto Maja Kljaić
1. prosinca 2021. - 14:39

Povodom suradnje s Kaptol Boutique Cinema, u sklopu koje će se predstaviti Lei Lou bestselleri posebno redizajnirani za ovu prigodu, Aleksandra Dojčinović je snimila Très chic editorial u kojem je pokazala reinterpretaciju statement modela triju najvećih svjetskih modnih kuća, Guccija, Chanela i Diora, čije se priče direktno ili indirektno protežu kroz filmove 'Spencer’, ‘Visoka moda’ te ‘Dinastija Gucci’, koji će se prikazivati u sklopu modno-filmskog projekta Très chic Haute Couture powered by Mastercard.

image
Maja Kljaić

“Htjela sam dašak svjetske mode preseliti u naše okvire i to tako što sam najpopularnije Lei Lou komade doradila na način da inspiracijom i dizajnom budu na tragu svakog od tri brenda. To je moj suvremeni pogled na rad najvećih od najvećih, neki moj, čak ne toliko dizajnerski, koliko stilistički pogled na njihov rad kroz sva razdoblja. Riječ je o klasičnim komadima koji su, baš kao i moda ovih brendova, nosivi za sva vremena” - pojašnjava dizajnerica, ne krijući zadovoljstvo činjenicom da je upravo njoj pripala čast i privilegija sudjelovati u tako zanimljivom projektu, u kojem joj se idejom za projekt, ali i savjetima na snimanju obzirom na svoju dugogodišnju internacionalnu karijeru modela, priključila Branka Krstulović, direktorica marketinga i promocije CineStara.

image
Maja Kljaić

“Ovako to izgleda kada se isprepletu moja prva ljubav - moda i moja druga nerazdvojiva ljubav - film i kino, pa sve zajedno smjestimo u prekrasan interijer Kaptol Boutique Cinema. Drago mi je da je Alex prepoznala našu ideju i nadogradila je u svom stilu, a nadam se da će se svidjeti i našim posjetiteljicama” - naglasila je Branka Krstulović.

Capsule kolekciju inače obilježavaju strogi kroj i konstrukcija kao posveta Dioru, čista i bezvremenska bjelina Chanelu, color-blocking kao zahvala uvijek nešto razigranijem Gucciju.

Foto: Maja Kljaić

Make up: Sonja Pašalić

Modeli: Talia Model

19. travanj 2024 16:42