Overlay
jedva čekamo!

U kina stiže poluautobiografska priča o djetinjstvu Stevena Spielberga! Već je zaradila prestižnu nagradu, glumačka postava je sjajna, pogledajte trailer

Piše Stil
20. rujna 2022. - 10:39

Nakon cijelog niza očaravajućih priča koje su obilježile cijele generacije, Steven Spielberg napokon nam je odlučio ispričati priču o sebi. Doduše, tek u poluautobiografskom obliku. Njegov novi film, Fabelmanovi, premijerno prikazan na Filmskom festivalu u Torontu gdje je zaslužio nagradu People‘s Choice, temelji se na ranim godinama života slavnog redatelja, a posvećen je sjećanjima na njegove nedavno preminule roditelje Leah Adler i Arnolda Spielberga.

Spielbergova priča ispričana je kroz priču o fiktivnom Sammyju Fabelmanu (Gabriel LaBelle) koji tkriva potresnu obiteljsku tajnu, a ta ga spoznaja potiče da u uroni u svijet filmova koji će mu pomoći da spozna istinu o sebi i drugima. Za scenarij su zaslužni Spielberg i Tony Kushner, dramatičar i dobitnik Pulitzerove nagrade, koji je na Spielbergovim filmovima Lincoln i München zaradio nominacije za nagradu Oscar.

Uz LaBellea glume Michelle Williams, Paul Dano, Seth Rogen i Judd Hirsch. Film stiže u kina potkraj godine, a do tada možemo uživati u traileru.

 

19. travanj 2024 03:51