Overlay
zavirite u novi broj

Stil donosi sve što vam treba za novi početak: resetirajte stil, preuredite dom, preispitajte životno važna pitanja... a zatim se zaputite u hedonistički đir po Splitu

Piše Stil
15. rujna 2022. - 11:24

Rujan je početak novog poglavlja, prilika za zacrtati novi pravac i zbog toga vam u novom broju Stila, koji izlazi u subotu 17. rujna, donosimo puno priča, razgovora i savjeta koji bi vam, nadamo se, mogli olakšati ili potaknuti taj novi korak nakon ljetnog predaha. Iz tog je razloga naša Štorija ovoga puta posvećena pojmu koji se veže uz ostvarenje vlastitog potencijala, dok se u Ćakuli našla samouka fotografkinja Ivona Bezmalinović, poznata i kao Bezminica, koja je uspjela postati prepoznatljivo ime u trenutku kad svi nešto snimaju. Na tu se priču naslanja ćakulica s njenom prijateljicom Jolandom Vitaljić koja je umjesto filozofiranja odabrala kužinavanje (otkrila nam je i nekoliko primamljivih sezonskih recepata).

Nadamo se da će vas njihovi primjeri potaknuti na poteze prema ostvarenju planova koji su tek u sferi fantaziranja, dok svima onima kojima se povratak s godišnjeg čini poput odlaska na robiju, preporučujemo priču o fenomenu zvanom "quiet quitting". Trebate li naučiti kako reći ne i zauzeti se za sebe ili je, pak, vrijeme da dignete sidro...?

Imamo i priču o preuređenju interijera, jer zašto s promjenama ne biste počeli od vlastitog životnog prostora? Preciznije, od dnevnog boravka - otkrit ćemo vam kako ga potpuno transformirati u pet koraka.

Možda vam ove jeseni dođe da promijenite đir, pa vam donosimo prijedloge za slušanje i gledanje, a također i za guštanje - posložili smo vam jednu hedonističku turu po Splitu, sad vam je prilika za posjetitit sva ona mjesta koja ste zbog turističke navale zaobilazili u širokom krugu, probrali smo pet lokacija na kojima ćete se sigurno dobro provesti. 

Kakav bi to bio rujanski broj bez priče o novim modnim trendovima? Otkrit ćemo vam koje će frizure i makeup trendovi obilježiti jesen, upoznat ćemo vas i s jednim kontroverznim trendom vezanim uz modne dodatke, a pomoći ćemo vam da, ako to poželite, potpuno resetirate svoj modni stil. Jer zašto u novo poglavlje života ne biste zakoračili izgledajući baš onako kako vam se najviše sviđa?

 

26. travanj 2024 02:17