Overlay
u subotu, 18. lipnja

Stil donosi sve što vam treba za najbolje ljeto - ikad! Od trendova, preko zabave i putovanja do recepata, a imamo i lijepu priču o jednoj maloj splitskoj kući

Piše Stil
16. lipnja 2022. - 10:58

U subotu, 18. lipnja čitateljima Slobodne Dalmacije poklanjamo prvi ljetni broj Stila, u kojem ćete pronaći sve što vam treba za najbolje ljeto – ikad.

U našem velikom editorijalu imamo sve što vam treba za odlazak na plažu u skladu s trendovima.

Uz pomoć simpatične splitske gastroblogerice Tonke Petričević, sastavili smo povoljan i jednostavan, ali jako ukusan ljetni jelovnik.

Siniša Kekez posložio nam je sjajan popis ljetne lektire, uz koji nema šanse da vam bude dosadno, gdje god da ćete provesti vruće ljetne tjedne pred nama.

image

Najava Stil

Svima onima koji maštaju o nekoliko dana u apsolutnom miru i temeljitom "punjenju baterija", donosimo priču o mjestu posvećenom potpunom opuštanju, vraćanju u ravnotežu, buđenju kreativnosti i plesanju pod zvijezdama...

Kad smo već kod zvijezda, naš filmski kritičar sastavio je popis najboljih ljetnih filmskih festivala koje svakako vrijedi posjetiti.

Nakon niza apokaliptičnih priča iz dalmatinskih gradskih rubrika morali smo se zapitati kako uopće preživjeti još jedno kaotično ljeto u Dalmaciji, a odgovor nam je u Štoriji dao Damir Šarac. U našoj Ćakuli, pak, ugostili smo jednu od sestara iz modnog brenda Boudoir, Martinu Čičko Karapetrić, koja nam je ispričala sve o tome kako se nedavno našla u jednoj sasvim novoj ulozi. Kojoj? Čitat ćete u novom broju Stila!

 

27. travanj 2024 02:44