Overlay
u subotu 20. kolovoza

Novi Stil pun je mora, okusa Mediterana, ljetnih radosti i ljubavi! Donosimo i ćakulu s poznatom influencericom te super savjete splitske beauty blogerice

Piše Stil
18. kolovoza 2022. - 12:42

Cijelog ovog natprosječno vrućeg ljeta tražimo spas u moru i zato smo upravo moru, u užem i širem smislu, s ekološkog, psihološkog i čisto hedonističkog aspekta, posvetili novi broj Stila, koji vam poklanjamo u subotu, 20. kolovoza uz Slobodnu Dalmaciju.

U novom broju istražili smo zašto se tako dobro osjećamo dok more gledamo, slušamo i osjećamo na koži – riječ je, vjerovali ili ne, o jednom posebnom stanju uma – a pronašli smo i nekoliko zgodnih mjesta na kojima možete uživati u njegovoj neposrednoj blizini.

S obzirom na to da more volimo, ali ga ne poštujemo dovoljno – jer inače bismo ga malo bolje čuvali – skrenut ćemo vam pažnju kako vaši svakodnevni odabiri mogu utjecati na smanjenje njegova onečišćenja. Obećavamo vam, priča nije nimalo dosadna, a uključuje i nekoliko dobrih preporuka po pitanju krema za sunčanje, kupaćih kostima, sunčanih naočala i torbi za plažu.

U širem smislu, moru smo posvetili i Štoriju, punu okusa Mediterana i važnosti uživanja u njima onako kako svi mi koji živimo na obalama sredozemnih zemalja najviše volimo, u krugu obitelji koja se ljeti ponovno okupila.

U ostatku broja donosimo ćakulu s Marijom Čamber, uspješnom influencericom sa splitskom adresom, a upoznat ćemo vas i s još jednom interesantnom curom, autoricom malo drukčijeg vodiča po Splitu – možda će vam njezini uvidi i primjedbe baciti novo svjetlo na njega...

Donosimo i zanimljivu priču za sve koji obraćaju pažnju na kretanje planeta – ovoga puta u fokusu je Venera, "planet ljubavi" čiji nam položaj može štošta otkriti o našim ljubavnim preferencijama, ponašanju u vezi, ali i onome kako nas drugi vide.

Ljetni broj ne bi bio potpun bez ljetnih beauty savjeta, a ovog smo se puta u potrazi za njima obratili Dubravki Pleško. I svašta smo korisno doznali!

Kao šećer na kraju tu su i ljetni recepti za slana i slatka jela po izboru domaćih gastroblogera. Među njima je i savršen recept za semifreddo – ali pomalo, strpite se do subote.

Pratite Stil i na Instagramu te Facebooku!

19. travanj 2024 18:22