Overlay
u subotu 16. srpnja

Novi broj Stila je čista pozitiva! Otkrivamo tajne jadranskih otoka, savršene fotografije s odmora, kupovine na ljetnim sniženjima, svijeta parfema i zdrave prehrane

Piše Stil
15. srpnja 2022. - 12:29

U subotu 16. srpnja čitateljima Slobodne Dalmacije darujemo novi broj priloga Stil. Svjesni činjenice da nam svima ove nesnosne vrućine, kako su se TBF-ovci lijepo izrazili, "pretvaraju mozak u žvaku", srpanjski smo broj nakrcali pričama koje će vam pomoći da ljeto provedete na najbolji mogući način, a da se pritom previše ne "umetete".

Kako bismo vas poštedjeli svih nedaća masovnog turizma, nabavili smo popis manje poznatih domaćih otočnih odredišta itekako vrijednih posjeta (s idejama što sve u njima možete raditi), a da biste se s ljetovanja, gdje god da vas put nanese, vratili s najljepšim fotografijama, za savjete smo zamolili legendarnog fotografa Ivu Pervana.

Kako se ne biste uvalili u probleme na ljetnim sniženjima, potražili smo savjete ekspertica, poznavateljica svijeta parfema preporučivši nam divne mirisne novitete koji će vam uljepšati ljeto, dok nam je skincare ekspertica dala korisne savjete za ljetnu njegu kože lica.

Potražili smo ideje i savjete za lagane ljetne obroke, uključujući i veliku priču o zdravoj i ukusnoj bezglutenskoj prehrani. I ono najvažnije, kako bismo bili sigurni da ćete se na godišnjem temeljito odmoriti te, možda, malo sagledati svoju uobičajenu životnu rutinu i odlučiti se na korake koji će je poboljšati, pripremili smo vam veliku priču o sindromu izgaranja.

I to je jedina ozbiljna priča u broju, obećavam vam! Ostatak je čista pozitiva. Guštajte u ostatku ljeta i srpanjskom broju!

27. travanj 2024 01:30