Overlay
Film koji se čeka

Izašle su prve službene slike za ‘House of Gucci‘ Ridleya Scotta: Adam Driver i Lady Gaga su retro par iz snova, a kostimi su stvarno genijalni

Piše Stil
Foto Miguel Medina/AFP
10. ožujka 2021. - 20:01

Nakon uspješnice filma 'Zvijezda je rođena' porastao je interes za Lady Gagom kao glumicom, Adam Driver već više od desetljeća je omiljena zvijezda arthouse američke kinematografije, a u posljednje vrijeme dobiva sve više uloga i u hollywoodskim produkcijama. Kada spojimo dvoje miljenika publike i na sve to dodamo režiju Ridleya Scotta logično je da nastaje pravo uzbuđenje. Povrh svega toga, ljubitelji mode znat će cijeniti i s nestrpljenjem očekivati kostime koje će sigurno ponuditi film koji priča priču o jednom od najvećih imena modne povijesti - Mauriziju Gucciju i njegovoj supruzi Patriziji Reggiani.

Sada su objavljene i prve službene fotografije filma 'House of Gucci' koji se još uvijek snima. Lady Gaga koja igra Patriziju, u crnom stoji u zagrljaju svog supruga Maurizija, tj. Drivera, u kontrastnom bijelom. U pozadini se vidi snježna padina, a njih dvoje su u uobičajenom apres-ski izdanju. Dobro, možda ne uobičajenom za običan puk koji na sebi ne nosi zlata koje može otplatiti kredit za stan. Njihov fantastični retro look ubrzo je postalo viralan na društvenim mrežama i to s razlogom.

Radnja filma bavi se jednim od najpoznatijih ubojstava u svijetu jet-seta. Patrizija je naime 1995. unajmila plaćenog ubojicu da se riješi njenoga bivšega supruga. On ju je ostavio radi mlađe žene 1991., što mu je ona skupo naplatila četiri godine poslije. Nakon toga mediji su joj dali nadimak 'Crna udovica' i osuđena je na dugogodišnju robiju. Iz zatvora je izašla 2016., osam godina ranije od previđene kazne zahvaljujući dobrom ponašanju.

Snimanje filma počelo je prije mjesec dana u Rimu, a osim glavnoga grada za sada poznata lokacija bio je i Milano. Paparazzi su uspjeli uloviti nekolicinu fotografija sa seta, ali slika koju je objavila Gaga uz opis 'Signiore e Signora Gucci' prva je koja nam bolje otkriva kako će par izgledati u filmu. I čini se da su svi oduševljeni.

24. travanj 2024 04:04