StoryEditorOCM
Više od sportaprocurili detalji

Zvijezda Bayerna šokirala, ostavio trudnu ženu i sina, pa povukao sramotan potez: ‘Zarađuje milijune, a to je napravio‘

Piše SN
19. listopada 2024. - 15:32

Reprezentativac Portugala i nova Bayernova zvijezda João Palhinha posljednjim je potezom šokirao ljubitelje nogometa diljem svijeta.

U javnost su nedavno isplivali detalji iz njegovog privatnog života, a u centru pažnje su njegovo dvogodišnje dijete te bivša supruga Patricia Palhares od koje se nakon tri godine braka odlučio razvesti, a koja se također u ovom trenutku nalazi u drugom stanju, pišu Sportske novosti.

Naime, spomenuti je nogometaš odlučio za alimentaciju ponuditi siromašnih 500 eura. To je zaista mizerno kada se zna da Palhinha, koji je u Bayern stigao prošlog ljeta za 50 milijuna eura, zarađuje oko milijun eura mjesečne plaće.

image

Joao Palhinha

Michaela Stache/Afp

- Svi smo šokirani, da čovjek koji zarađuje milijun eura ponudi samo 500 eura za uzdržavanje svog djeteta. Ovo je zaista jadno, pogotovo kada majka u ovom trenutku ne zna kada će se vratiti na posao. Svaki roditelj želi da mu dijete bude financijski osigurano. Poznajem ljude koji plaćaju više, a ne zarađuju niti jedan posto njegove plaće - rekao je u razgovoru za medije jedan od izvora bliskih obitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. listopad 2024 15:33