StoryEditorOCM
Više od sportasnimljen u sinju

Zagrebački gradonačelnik pjevušio hajdučki hit, komentari nisu izostali: ‘Uzmite ga, poklonit ćemo vam prvenstvo‘

Piše L. G./JL
6. kolovoza 2024. - 10:00

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević boravio je u nedjelju u Sinju. Četvrta je to godina zaredom da je Tomašević stigao na Alku, a Tomašević je još jednom podsjetio da su Zagreb i Sinj gradovi prijatelji. U izjavi novinarima poručio je da će dolaziti u Sinj dok god bude bio gradonačelnik jer se u Sinju predivno osjeća i ima poštovanje prema tamošnjim ljudima, povijesti i tradiciji - piše Jutarnji list.

A da se u Sinju zbilja dobro osjeća zagrebački gradonačelnik dokazao je i nešto kasnije kada je opušteno zapjevao poznati hit Kuzme i Shaka Zulu ‘Majstori s mora‘.

Snimku je objavio kanal "Zagreb Istok Bez Cenzure" uz komentar ‘Molimo vas kao Boga uzmite si ga u Dalmaciju! Poklonit ćemo vam prvenstvo. Hvala‘, a ispod videa uslijedili su brojni komentari.

- ‘Neka vam ga. Radije ću da mi Hajduk ne bude još 20 godina prvak nego on gradonačelnik‘, ‘Fala, neka njega gori kod vas‘, ‘A da mi vama pošaljemo Ivoševića i Puljka da ih se riješimo. Oni su još gori od Senfa‘, ‘Baš bi se usrećili, nek vodi i Dolenec‘, "Možda bi se on i preodgojio u Dalmaciji i opustio malo daleko od onih čegrtuša iz svoje stranke", ‘Nećemo ga ni mi, neka stoji tamo di je‘ - samo su neki od komentara ispod snimke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 03:59