StoryEditorOCM
Više od sportalakše mu je uz nju

Vatreni ljubi kći HNL legende, upoznali su se u Splitu: ‘Luka je bolji tehničar, ali tata bolje puca slobodnjake‘

Piše Sport SD
25. lipnja 2024. - 15:36

Luka Ivanušec već je duže vremena standardni hrvatski reprezentativac. Rođen je u Varaždinu, gdje je i počeo svoj nogometni put, nakon čega se preselio u Zagreb, gdje je najprije zaigrao za Lokomotivu, pa Dinamo. Trenutno ovaj 25-godišnjak živi u Rotterdamu gdje igra za Feyenoord.

Trenutna Lukina vrijednost je oko 12 milijuna eura, ali ono što mnogima plijeni pažnju je i njegova simpatična djevojka, Tia Vugrinec, kći bivšeg nogometaša, najboljeg strijelca Prve HNL u povijesti, Davora Vugrineca.

Luka i Tia žive u Rotterdamu, a priznao je da mu je ondje dosadno kada je kiša, ali da mu je uz djevojku i to lakše.

- Od 30 dana, kiši njih 24! Srećom, cura je sa mnom tu pa je sve ljepše. Ne bude ti toliko dosadno, imaš s kim provoditi dane - kazao je Luka u Robertu Knjazu u serijalu o Vatrenima, koji se emitira na HRT-u.

Otkrio je i kako su se upoznali.

- Upoznali smo se još dok smo bili klinci, kad smo išli na Sportske igre mladih u Split. Kroz srednju smo se isto znali družiti. Taj je kontakt nestao na četiri, pet godina i ponovno smo se sreli u Zagrebu dok je ona bila na studiju, a ja igrao u Lokomotivi. Dogovorili smo se za kavu i tad je opet sve krenulo - otkrio je Luka.

image

Luka Ivanušec i Tia

Screenshot/Instagram/LukaIvanusec

Partnerica ga je opisala kao lijepo odgojenog, upornog i talentiranog.

- Napravio bi sve da ostvari svoje ciljeve - rekla je Tia, a na pitanje tko bi pobijedio da njezin dečko i tata igraju jedan na jedan, odgovorila je u korist obojice.

- Možda Luka jer je bolji tehničar, ali kad bi se pucali slobodnjaci, tata bi bio bolji - kazala je.

Nogometaš je ispričao i kakav odnos ima s ocem svoje djevojke.

- Sve dobro, nije da daje puno savjeta. Tu i tamo koji, nije da voli ulaziti u te stvari. Zna da kao igrač praktički sve znaš i ne daje previše savjeta - rekao je naš reprezentativac u zabavnom serijalu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 15:37