StoryEditorOCM
Više od sportasrbi očajni

Brnabić se oglasila o skandalu s hrvatskom zastavom, tajna se dugo skrivala: ‘Vučić je bio očajan, sramota je...‘

Piše Sport SD
26. lipnja 2024. - 12:22

Srbija se sinoć oprostila od Europskog nogometnog prvenstva nakon remija s Danskom (0:0). Još jedan u nizu neuspjeha Srbije na velikim nogometnim natjecanjima, nije dugo trebalo da isplivaju problemi iz svlačionice.

Ispadanje je teško palo kapetanu reprezentacije Dušanu Tadiću, na prvenstvu je imao loš tretman kod izbornika Dragana Piksija Stojkovića pa ga je nakon utakmice prozvao, više pročitajte OVDJE.

Nije to jedina drama, glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević nakon eliminacije s Eura otkrio je u svom uključenju u emisije ‘Prve info‘ zašto je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić bio neraspoložen kada je ispratio srpsku reprezentaciju put Njemačke.

‘Za ovo netko mora odgovarati!‘; Srbi poslali reprezentativce na Euro uz hrvatsku zastavu, kad je Vučić to shvatio...

Sve je potvrdila predsjednica Skupštine Srbije Ana Brnabić, gostujući na TV Happy otkrila je zašto se za sve tek sad saznalo. 

- To je bila tajna, mogu samo pretpostaviti da nisu htjeli uznemiravati našu reprezentaciju. Vučić je bio očajan zbog toga. Sramota - izjavila je Ana Brnabić.

Vučić je za ovo doznao kada je išao pozdraviti reprezentativce pred put u Njemačku, kaže Brnabić.

- Očekujem da se odgovorni identificiraju. Imamo našu kompaniju, svi uvijek putujemo "Air Srbijom", predsjednik Vučić tako putuje. Kada avion sleti, vidi se "Air Srbija", to je naš ponos. Ne znam zašto se to desilo - izjavila je Brnabić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 13:08