StoryEditorOCM
Više od sportanasred rive

Kako bi vaša supruga reagirala da napravite što i Dino Rađa? Uhvatio ga je Luka Nižetić, Viktorija se odmah oglasila

Piše Sport SD
13. srpnja 2024. - 09:34

Ova je fotografija postala totalni hit na internetu. Dino Rađa i njegova Viktorija dugo su u sretnom braku, a bez daljnjega su jedan od naših najzvjezdanijih parova.

Rađa je bio naravno neizostavni dio nevjerojatne generacije Jugoplastike s kojom je dva puta bio prvak Europe. Onu treću titulu ‘žuti‘ su osvojili kada je Dino već otišao u Virtus Rim dok je čekao aktiviranje angažmana kod Boston Celticsa koji su ga već izabrali na draftu.

Rađa je napravio kolosalnu košarkašku karijeru, a istovremeno je i Viktorija Đonlić velikim koracima grabila na našoj modnoj sceni. Viktorija i Dino Rađa upoznali su se 1995. preko Tonija Kukoča, a u braku su od 2001. i imaju dva sina. Viktorija je već tada bila proglašena Miss Dalmacije, a s glazbenim menadžerom Zoranom Škugorom je tada krenula u glazbene vode.

- I tako 20 godina. Nikad dosadno. Što ću kad je volin. I njeno snalaženje u prometu i njenih xxxxx pari cipela i kad nema što za obući i njenu ljubav prema avionima i njen pms i njene najbolje prije i kad me tira da proban neku spizu i kad kasni i kad pita jesan se udebljala (noooooooou) i kad joj se ne da i kad ne bi doma do zore i kad joj ogrebu auto i kad kopa po torbi i kad se provaje u dućanu i kad mene hoće obučenog presvući. I ima toga još, ali nešto moran ostaviti za sljedećih 40. I za kraj reka bi Mišo ‘malo mi je jedan život s tobom - napisao je Dino Rađa 2021. povodom njihove 20. godišnjice braka.

Sada je naš poznati pjevač Luka Nižetić objavio Rađinu fotografiju s Rive, a majica ‘otkida‘. Na Dinovim prsima je veliki portret njegove Viktorije uz natpis:

- Muž od Viktorije.

Odmah je reagirala i supruga.

- A nego - zaključila je.

image

Dino Rađa

Instagram Screenshot/
image

Dino Rađa

Instagram Screenshot/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. srpanj 2024 09:43